365 yazı ve ben

365 yazı ve ben

21 Aralık 2011 Çarşamba

SEVGILI TERAZİ


Sevgili Terazi; Bugün diğer günlerden değişik ve daha renkli giyinmiş olabilirsiniz fakat bu günü diğer günlerden ayırabilecek herhangi bir fark olmadığını belirtmeliyiz öncelikle. Tüm gün boyunca aynı sandalyede oturarak aynı bilgisayar ekranına bakmış olsanız bile biraz farklı duygular içine girip çıkabilirsiniz.
Anlık duygusal değişimlerinizin sebebi saat 10:07 de Merkür’ün Venüse yapacağı 372 derecelik asi ayaklanma ve kafa tutma açısından kaynaklanacaktır. Ama hemen üzülmeyiniz, çünkü saat 11:68’de Uranüs,venüsün yanına gelip onunla muhabbet ederek onun gidip Merkür’le kavga etmesini engelleyeceği  için büyük ihtimalle bir rahatlama yaşamanız söz konusu olabilir.
Saat 12:00’de yemek saatinizin geldiğini de bizim size söylememize gerek yok sanırız ?. Bu gün günlerden Çarşamba olduğu için öğle yemeğinde geleneksel kuru fasülye+pilav+cacık üçlüsünün menüde olacağını ve sizin bu menü yerine günün çorbasını içeceğinizi söylememiz için de yıldızlara bakmamıza hiç gerek yok açıkçası…
Neyse ; Karnınız doyduğunda ve Neptün’ün venüsle şakalaştığı zamanlarda olduğu gibi 16:25 civarında keyfinizin yerine geldiğini söyleyebiliriz. Bu keyfin Neptün’le venüs’ün oynaşmalarından değil de mesainizin bitiş zamanının yaklaştığından olmuş olma ihtimalide var. Ama hayat ihtimaller üzerine değimlidir hep sevgili terazi ?
Saat 17:72’de yaşayacağınız büyük mutluluk duygusu Plüton ile Neptün’ün tesadüfi bir şekilde karşılaşmasından kaynaklanmaktadır. Bu anın zevkini çıkarın sevgili terazi, Bu 1089 yılda bir gerçekleşen bir sürpriz karşılaşma olduğu için bir daha bu karşılaşmayı görebilecek kadar yaşayamayacaksınız çünkü ! Astroloji haritamıza bakıldığında bu keyifli karşılaşmanın yeniden olacağı tarih 1089 yıl sonra olması bekleniyor. Ama Plüton ile Neptün’ün buluşmaları hep sürpriz olduğu için her an yeniden buluşabilirler.
Sevgili terazi öncelikle zor günler geçirdiniz, başınızda dolaşan kara bulutlar yüzünden ve Geri geri giden Merkür geri zekalısının kaprislerinden dolayı son yıllarınız zorluklar içinde geçti. Aslında Merkür bu kadar inatçı olmasaydı da sürekli geriye gitmek yerine ilerleseydi siz şu anda çocuğunuzu emziriyor bile olabilirdiniz. Ama hayat böyle bir şey işte sevgili terazi , zaten her ay yaşanan yok güneş tutulması yok ay tutulması derken sizde sonunda tutuk bir karakter oldunuz çıktınız başımıza.
Bu nedenle artık silkinmenizin ve kendinize gelmenizin zamanı geldi sevgili terazi, Yumuşak başlı Venüs bu konuda akşam 20:65 sularında size yardımcı olacak. Sizi mutlu eden Venüs’mü yoksa şömine başında “Muhteşem Süleyman”’ı izlemek mi bilmiyoruz. Ama süleyman’da olsa , Kuzey yada Güney’de olsa bu mutluluğunuzun asıl sebebi Venüs’tür ,onu bilir onu söyleriz…
2012 yılı burç yorumlarınızı heyecanla beklediğinizi biliyoruz sevgili terazi, Ama artık öğrendiniz ki hayatta insanın her istediği öyle şıp diye oluvermiyor çoğu zaman. Bu nedenle Plütonun size bu bekleme sabrını vereceğinden hiç süphemiz yok !
Kısacası sevgili terazi, Merkür inatla geri de gitse, Venüs hepsiyle gizli gizli oynaşsa da , Plüton ağır abi takılsa da , gezegenler nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun J
C.Y.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder