365 yazı ve ben

365 yazı ve ben

21 Kasım 2011 Pazartesi

FOTON ÇAĞI


Şuan elime Foton çağı ve 21 Aralık 2012 tarihinde geçeceğimiz yeni 2000 yıllık döneme ait bir çalışma geçti.
Kısacası Aman Yarabbi demek istiyorum!!!!
 Uzun zamandır konuşulan şu 2012 dünyanın sonu ve foton çağı ile ilgili hepimizin az çok fikri vardır. Buna inanmayanlarda böyle bir hurafenin gerçek olmayacağını düşünerek bu fikri hiç düşünmeden kenara atanlardır. O insanlardan bahsetmem gerekirse, Uzaylıların varlığına inanmazlar, beyin gücüne inanmazlar, “Görmedikleri” her şeyi reddederler ama “Allah’a” inanırlar… gibi sığ bir dünyada yaşayarak faturalarını ödemeye çalışırlar işte J kısaca yuvarlanıp giderler.
Bu Foton Çağı gerçekse eğer !! ki bence olması gayet ihtimal söz konusu bir durum.. O zaman tüm hayatımız, düşünce sistemimiz, DNA’mız, Dünyamız, sağlığımız ve kısaca her şeyimiz değişecek. Söylenenlere göre 21 Aralık 2012 günü başlayacak bir karanlık devre ve ardından gelecek acayip bir aydınlık dönem olacakmış. Düşünsene çakralar açılacak, tüm duyu organlarımız daha fazla aktif olacak ve sanırım en garip olanı da zihinler okunabilecek.
Aslında tüm bunlar çok güzel de ah o zihin okunmasa daha iyi olurdu da neyse artık. Düşünsene toplantıdasın ve karşında sevmediğin o kişi duruyor. Ve sen onunla ilgili içinden tam saydırıyorken.. Bir anda kafasını çevirip oda sana saydıracak… Belki de işle ilgili başın belaya girecek. Peki ya sevgili ilişkilerimizde nasıl olacak. Benim onun suratına bakarken gülümsediğim bir esnada içimden söylediklerimi duymasını hiç ama hiç istemezdim açıkçası. Ama sanırım her şey açığa çıkacağı için daha rahat edebiliriz. Herkes herkesi bilmiş ve anlamış olacak işte.
Ben 2012 yılında bir değişiklik olabileceğine inanan insanlardanım. Etrafımıza baktığımızda bence bazı farklarla bizi bu duruma hazırlıyorlardır belki de. Örneğin… bundan 20 yıl önce kişisel gelişim kitapları yoktu.. Ama o zamanlar insanlık olarak “cinnet”te geçirmiyorduk. Televizyonu açtığınızda ve haberlere baktığınızda “insanlığın” deri değiştiren bir yılan gibi acı çekerek kıvrandığını görebiliyoruz.
Çok heyecan verici bir döneme gireceğimiz kesin, Bence her şey mükemmel olacak. Bu nedenle herkesin bu döneme hazırlanması gerekiyormuş. Bilinçlerimiz açıldığında “İnsanlığın” yaşayacağı kaosu gözünüzün önüne getirir misiniz lütfen. Herkesin bilinci açık olacak. Ve hiç bir şey “gizli kalmayacak”. Düşünsene tv ye çıkıp demeç veren sevgili politikacılarımızın konuşmaları esnasında aslında beyinlerinden geçen kötü düşünceleri okuyabildiğini!!!  Yada dost bildiğin bir insanın seninle ilgili kafasından geçen fikirleri okuyabildiğini bir düşün. Bence süper olacak bu iş. Tüm kötü fikirli kişiler eleminasyona uğrayacaklar J
Ama tahminimce bilinci açılacaklar bu düzeye erişmiş insanlar olacağı için belli bir kesim bu olayın gerçek olmadığına inanacak ve bundan dolayı bu zihin açılma durumunu yaşayamayarak başkalarının zihnini okuyamayacak ama kendi zihinleri okunabilecek…
Ben 21 Aralık 2012 gününü sabırsızlıkla bekliyorum. 5 günlük zor ve karanlık bir dönemin sonunda gerçek aydınlığa ulaşacağımız o muhteşem “foton çağına” ulaşmış olacağızJ Ve belki o zaman beynimizin sadece % 10’unu kullanmak yerine geri kalan %90’ını da kullanabiliriz.
C.Y.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder